Εξι αγώνες «φωτιά»

Η αυλαία του πρώτου γύρου φέρνει τον Ηρακλή στη γραμμή του υποβιβασμού με τρεις νίκες στο ενεργητικό του, όσες έχει ο Πανελλήνιος τον οποίον αντιμετωπίζει …

Ηρακλής

Η αυλαία του πρώτου γύρου φέρνει τον Ηρακλή στη γραμμή του υποβιβασμού με τρεις νίκες στο ενεργητικό του, όσες έχει ο Πανελλήνιος τον οποίον αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο.

Πιο πολύ θα πρέπει να στεναχώρησε η χθεσινή νίκη του Ηλυσιακού επί του Κολοσσού παρά η ήττα των κυανόλευκων στο ΣΕΦ, αφού έτσι η ομάδα της Αθήνας ξαναπήρε τα πάνω της φτάνοντας τις δύο νίκες και μπορεί να ελπίζει. Για τον Ηρακλή οι πρώτοι έξι αγώνες του δευτέρου γύρου είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι και σημαντικοί.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τόσο τον Πανελλήνιο όσο και τον Ηλυσιακό, αμφότερου εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη θα πρέπει να πάρει «χτυπήσει» και τους έξι αυτούς αγώνες, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία. Στα αρνητικά, είναι και το γεγονός πως οι νίκες που σημείωσε ο Ηρακλής στο πρώτο γύρο απέναντι και στις δύο αυτές ομάδες ήταν με μικρές διαφορές.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των επόμενων έξι αγωνιστικών:
14η      Πανελλήνιος*
15η      ΠΑΟΚ
16η      Ηλυσιακός*
17η      Περιστέρι
18η      Κολοσσός*
19η      Καβάλα

Με (*) τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή

Σχετικά Άρθρα

Back to Top