Ουζουνίδης: “Εμείς το χάσαμε”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορούσε να κρύψει την πίκρα του για το γεγονός ότι η ομάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια, σε ένα παιχνίδι …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορούσε να κρύψει την πίκρα του για το γεγονός ότι η ομάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια, σε ένα παιχνίδι που το ήλεγχε στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

«Είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα. Αντιδράσαμε καλά παρά το ότι δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο, αλλά ήμασταν επιπόλαιοι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο ατομισμός που δείξαμε σε πολλές φάσεις. Κάποιοι παίκτες ενήργησαν για τον εαυτό τους. Ήταν πρόβλημα οι δύο αλλαγές, οι οποίες ήταν αναγκαστικές και παρά το ότι  περιμέναμε την κόπωση, μας αποσυντόνισαν, χάσαμε την κυκλοφορία της μπάλας. Δεχθήκαμε ένα άσχημο δεύτερο γκολ, αφού δεν επιτρέπεται να μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση. Πολλοί παίκτες από το 60’ ως το 75’ πουλούσαν την μπάλα και σε δυο-τρεις περιπτώσεις κόπηκε η πάσα την τελευταία στιγμή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Σήμερα εμείς χάσαμε το παιχνίδι και εμείς είμαστε υπεύθυνοι».

Δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Απόστολου Βέλλιου, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την καθυστερημένη αντικατάσταση του Σίσιτς, είπε: «Δεν ήταν μόνο ο Σίσιτς που δεν βοήθησε από ένα σημείο και έπειτα».

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top