Παράπονα Καλαφατάκη

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Ηρακλής στο ΣΕΦ και τον εξωτερίκευσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Ηρακλής στο ΣΕΦ και τον εξωτερίκευσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Ο έμπειρος προπονητής των κυανόλευκων συγκεκριμένα τόνισε: «Δε δέχεται κριτική το ματς. Δεν γίνονται συνέχεια θαύματα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος στο προηγούμενο ματς από την νίκη, αλλά από την εικόνα που δείξαμε. Σήμερα, δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Όταν δεν κάνουμε φάουλ, δεν παίρνουμε ριμπάουντ, τι κάνουμε; Δεν μπορείς να παίξεις έτσι με τον Ολυμπιακό. Προετοιμαστήκαμε να παίξουμε ένα φιλικό ματς. Το παιχνίδι είναι παιχνίδι. Παίξε και πάλεψε μέχρι τέλους. Το μυαλό μας είχε διαγράψει το παιχνίδι αυτό. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαι λίγο διάστημα στην ομάδα, αλλά δε γίνεται να μην έχω απαιτήσεις. Δεν είναι δυνατό να δεχόμαστε πέντε συνεχόμενους στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι ανεπίτρεπτο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top