Αρχηγού παρόντος η 20άδα για Λάρισα

Και ο Τάσος Κατσαμπής δηλώνει “παρών” στην μάχη του AEL FC Arena, με τον αρχηγό, μετά από αρκετές εβδομάδες να μετέχει στην αποστολή της ομάδας. …

Ηρακλής

Και ο Τάσος Κατσαμπής δηλώνει “παρών” στην μάχη του AEL FC Arena, με τον αρχηγό, μετά από αρκετές εβδομάδες να μετέχει στην αποστολή της ομάδας. Έστω, και στην 20μελή αποστολή, έστω κι αν αποδειχθεί ότι συμπεριλήφθηκε για ψυχολογικους λόγους. Τα απρόοπτα απουσίασαν από την τελευταία προπόνηση του Ηρακλή, πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα, η οποία είχε στοιχεία τεχνικής και συνεργασίας, κινούμενη σε χαλαρους ρυθμούς.

Ο Ηλίας Μέλκας θα ταλαιπωρηθεί τις επόμενες μέρες με τον τραυματισμένο ώμο του, καθώς θα μείνει εκτός προπονήσεων για θεραπεία, με τη θέση, στην οποία αγωνίζεται, να μην επιτρέπει γρήγορη επαναφορά από τέτοιου είδους τραυματισμό.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 20 ποδοσφαιριστές, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ρόστερ, πλην – βεβαίως – του Ρομάν, ο οποίος είναι εκτός πλάνων και παραμένει μέχρι να βρει ομάδα να μεταγραφεί. Αναλυτικά η αποστολή:

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Λίμα, Ντάνι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ηλιάδης, Μάρα, Βουτσιάς, Παπαστεριανός, Στάμου, Σίσιτς, Σολτάνι, Βέλλιος.

Η “κυανόλευκη” αποστολή ταξιδεύει το απόγευμα για τη θεσσαλική πόλη, με το “Blue Bus”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top