Αποκαλύψεις Κεσόπουλου

O Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Κάτι τρέχει με την μπάλα” στον LIBERO 107,4 από τις 10π.μ.-13μ.μ. για να απαντήσει ζωντανά …

Ηρακλής
O Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Κάτι τρέχει με την μπάλα” στον LIBERO 107,4 από τις 10π.μ.-13μ.μ. για να απαντήσει ζωντανά στα ερωτήματα των φίλων του Ηρακλή.
Αναφέρθηκε στα εξής θέματα :
– Στα γεγονότα του καλοκαιριού για την έκδοση της άδειας για συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της SL και μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της ομάδας με πολλές παραμέτρους που αντιμετωπίστηκε χάρη στην κινητοποίση του κόσμου του Ηρακλή.
-για τους “ρουφιάνους” & τα fax είπε πως εντοπίστηκαν ποιοι είναι και απομακρύνθηκαν οριστικά από τον Ηρακλή αλλά για λόγους δεοντολογίας κι από την στιγμή που δεν μπορούν να βλάψουν την ομάδα δεν θέλει να μιλήσει με ονόματα, γιατί κρίνει ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι.
-Για τον Ρέμο ανέφερε ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου και ότι οι τρεις τελευταίες δόσεις της ρύθμισης με την εφορία δόθηκαν από την ΠΑΕ Ηρακλής, γιατί ο Ρέμος είχε οικονομικό πρόβλημα και ότι αναμένεται να καταβάλει αυτά τα χρήματα προς τη διοίκηση. Όπως και το συνολικό ποσό για το οποίο δεσμεύτηκε προς την ΠΑΕ.
-Είπε πως από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ΟΠΑΠ για χορηγία 3ετούς διαρκείας και περιμένουν καταβολή προκαταβολής από τον ΟΠΑΠ για να ξεκινήσει η συνεργασία. Οι διαφημίσεις του ΛΟΤΤΟ & του Τζόκερ στο Καυτατζόγλειο δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.
-Για τον Μυτιληναίο είπε ότι βοήθησε την προσπάθεια της διοίκησης στο θέμα της ΑΜΚ που ήταν πολύ σημαντικό για την αδειόδοτηση της, με την περαίωση και με την αγορά σουίτας για το φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση ανάμιξής του στην ομάδα, ούτε περίπτωση χορηγίας. Ενώ ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο, ο κ. Μυτηλιναίος δεν έχει καμιά υποχρέωση απέναντι στην ΠΑΕ Ηρακλής και ότι η οικονομική του βοήθεια προς την ομάδα ήταν προσωπική του επιλογή.
-Για την ματαίωση της συγκέντρωσης το καλοκαίρι στο κέντρο Πολιτεία που τραγουδούσε ο Ρέμος, εξήγησε πως ο χρόνος πίεζε και η ομάδα αν δεν κατέθετε άμεσα 100.000 για την εγγυητική συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL, ήταν δεδομένος ο αποκλεισμός συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και η δέσμευση του Ρέμου να καταβάλει αυτά τα χρήματα οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης της.
-για τις κινήσεις Λεβαδειακού και ΟΦΗ στο CAS τις αποκάλεσε γελοιότητες και ερασιτεχνισμούς από τις διοικήσεις τους που χρησιμοποιήθηκαν ως επικοινωνιακό παιχνίδι με τους οπαδούς τους.
-για τον Βέλλιο είπε ότι καθόλη την διάρκεια των συζητήσεων έδειχνε ότι είχε αποφασίσει να φύγει από την ομάδα. Για την δήλωση που έκανε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πως γουστάρει να παίζει στον Ηρακλή είπε απλά: Aν το εννοεί ας προσέλθει αύριο το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψουμε την ανανέωση του με τις αποδοχές που του έχουμε προτείνει και πρόκειται για ένα πολύ ικανοποιητικό ποσό για 3ετή συνεργασία.
-για τον Ουζουνίδη ξεκαθάρισε ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης κι ότι θα πορευτούν μαζί του.
– για αγωνιστικά θέματα δεν θέλησε να αναφερθεί γιατί είπε πως άπτονται του κ. Ουζουνίδη ο οποίος έχει κάνει τις εισηγήσεις του για το ποιοι παίκτες από το υπάρχον υλικό μπορούν να προσφέρουν και ποιοι όχι και τις επόμενεης ημέρες θα ακολουθήσουν αποδεσμέυσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών.
– για τον αποκλεισμό από την Κέρκυρα στο Κύπελλο είπε ότι συμφωνα με τα κριτήρια της διοίκησης ή πρόκριση ήταν δεδομένη κι όταν ρωτήθηκε για τα κριτήρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλλα, κόσμο και καλύτερο ρόστερ από την Κέρκυρα. Εξήγησε τον αποκλεισμό ως αποτέλεσμα ότι  Ηρακλής παγιδεύτηκε στην κλειστή άμυνα που εφαρμόζει η Κέρκυρα και στην έλλειψη παικτών στο ρόστερ του Ηρακλή να διασπάσουν με ευκολία τέτοιες άμυνες. Είπε ότι θα ήθελαν να πάρουν και νωρίτερα παίκτες μεσοεπιθετικά καλύτερους από κάποιους που αγωνίζονται αλλά το οικονομικό πρόβλημα καθυστέρησε τις κινήσεις τους.
-για τις μεταγραφές που γίνονται είπε ότι έχουν στα χέρια τους μια λίστα -που προέκυψε μετά από επεξεργασία- με 24 ποδοσφαιριστές και ο Ηρακλής σίγουρα θα ενισχυθεί ουσιαστικά
-Στόχος της ομάδας και σύμφωνα με αυτών γίνονται και οι μεταγραφές είναι τα play off
-μίλησε για την αθέτηση της συμφωνίας από πλευράς Πηλαδάκη για τα εισητήρια με την δικαιολογία ότι το ΑΕΛ FC ΑΡΕΝΑ χωράει στην κερκίδα των φιλοξενούμενων 500 άτομα.
– για το γήπεδο είπε ότι πιστεύει ότι γίνονται βήματα από την Επιτροπή που έχει αναλάβει το θέμα και αναζητείται κατασκευαστική εταιρία μέσω της Delloite μάλλον από το εξωτερικό για να αναλάβει το project. Εκδήλωσε την πεποίθηση του ότι Ο Ηρακλής μπορεί να προχωρήσει μόνος του χωρίς Άραβες και επενδυτές αρκεί να αξιοποιήσει πραγματικά την περιουσία του κια μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος με τις δικές του δυνάμεις αρκεί να κατασκευαστούν τα γήπεδα.
-για τις ακαδημίες είπε ότι ο Θ. Ελευθεριάδης επέστρεψε στις υποδομές του Ηρακλή με την σύμφωνη γνώμη και του Ουζουνίδη με σκοπό να δοθεί βαρύτητα στις ακαδημίες και τα επόμενα χρόναι η επαγγελματική ομάδα του Ηρακλή να στελεχωθεί με πολλά δικά της παιδιά.
-για τα γεγονότα με την σύλληψη των 22 οπαδών είπε ότι ο Ηρακλής είναι στοχοποιημένος γιατί αποτελεί μια ιδεολογία που φοβίζει το κατεστημένο γιατί δεν υποχωρεί και δεν συμβιβάζεται.
-για τον μικρό αριθμό εισιτηρίων που δημοσιοποιείται είπε ότι λόγω των τουρνικέ δεν προσμετρούνται τα διαρκείας και ότι σύντομα θα βρεθεί τρόπος να λυθεί αυτό το θέμα.
-για το θέμα της επικαιρότητας με την εμπλοκή με την ΕΠΟ που δεν εκδόθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών είπε ότι είναι διαδικαστικό και αναρωτήθηκε ποια άλλη ομάδα της πόλης έχει ανανκοινώσει μεταγραφές.
-για την επόμενη ημέρα είπε ότι στόχος είναι τώρα τα play off αλλά ο Ηρακλής τα επόμενα χρόνια με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορεί να διεκδικεί ακόμη και το πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top