Οι εκλεκτοί της ΠΑ.ΛΗ. για τις εκλογές του ΓΣ

Στο editorial της σημερινής έκδοσης “Ηρακλής ο Λαός, Ηρακλής δυνατός”, υπήρχε εκτενής αναφορά στις εκλογές του Ερασιτέχνη. “Στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή που …

Επικαιρότητα
Στο editorial της σημερινής έκδοσης “Ηρακλής ο Λαός, Ηρακλής δυνατός”, υπήρχε εκτενής αναφορά στις εκλογές του Ερασιτέχνη.
“Στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή που πραγματοποιήθηκε με μοναδικό θέμα τις εκλογές του ΓΣ Ηρακλής και ύστερα από εποικοδομητική συζήτηση, τα μέλη τις λέσχης πήραν τις εξής αποφάσεις:

– Τη συμμετοχή στις εκλογές, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο νέο ΔΣ του ΓΣ Ηρακλής.
– Τη διατήρηση και ενδυνάμωση των προτάσεων και θέσεων που είχαν σαν συνδυασμός «Αλλαγή – Νέα Πορεία» στις εκλογές του 2008.
– Τη διατήρηση της κριτικής και επικριτικής θέσης απέναντι σε όλους τους μέχρι τώρα διοικούντες του ΓΣ Ηρακλής.
– Τη μη απαλλαγή των διοικήσεων της τελευταίας τριετίας, καθώς ζημίωσαν το σύλλογο με την αδράνεια, την αναξιοπιστία και τις επιβλαβείς πρακτικές τους.

Σεβόμενοι την επιθυμία του σημερινού προέδρου του ΓΣ για ενιαίο ψηφοδέλτιο, που θα περικλείει όλους τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο ΔΣ του συλλόγου, τα μέλη της ΠΑ.Λ.Η. πήραν την απόφαση να μην κατεβάσουν ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, αλλά να ανακοινώσουν στα μέλη του ΓΣ τα πρόσωπα που προτείνουν να ψηφιστούν. Η απόφαση αυτή στηρίχθηκε στην ουσιαστική αξία που δίνουμε στην έννοια της ενότητας του συλλόγου – και όχι στη διαστρέβλωση της λέξης αυτής που γινόταν επί δεκαετίες από τους παράγοντες του ΓΣ.
Παρότι το νέο καταστατικό δίνει την δυνατότητα μέσω απλής αναλογικής να υπάρξει εκπροσώπηση διαφορετικών συνδυασμών, επιλέχτηκε η προσχώρηση σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην βάλει τους ψηφοφόρους σε δίλλημα να επιλέξουν μεταξύ συνδυασμών, αλλά μεταξύ ατόμων, γνωρίζοντας πως τα άτομα που προτείνει είναι ικανά, νέα και με μεγάλη όρεξη και δυνατότητες για προσφορά προς το σύλλογο.
Σε οποιαδήποτε κίνηση γίνει που θα αφορά διάσπαση του παλαιοπαραγοντικού κατεστημένου του συλλόγου σε δύο ή περισσότερα ψηφοδέλτια, η ΠΑ.Λ.Η. θα είναι υποχρεωμένη να κατεβάσει ένα αυτόνομο ψηφοδέλτιο, μένοντας μακριά από συμμαχίες και σκοπιμότητες.

Συμφώνα με το νέο καταστατικό, τα μέλη έχουν δικαίωμα 8 σταυρών για εκπροσώπηση στο ΔΣ και 2 για την εξελεγκτική επιτροπή. Βάσει αυτού, η ΠΑ.Λ.Η. επιθυμώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο ΔΣ και στην εξελεγκτική επιτροπή προτείνει 8 + 2 άτομα προς ψήφιση.

Για ΔΣ:
– Βουγιούκα Κατερίνα (ΠΑΛΗ), δημοσιογράφος – εκπαιδευτικός
– Ευστρατίου Ευάγγελος (ΠΑΛΗ), ιδιωτικός υπάλληλος
– Κολίμπατζης Θεόφιλος (ΛΕΒΗ), επιχειρηματίας, μέλος ΤΑΠ Ηρακλής
– Μπάμπας Δημήτρης (ΠΑΛΗ), οικονομολόγος, μέλος επιτροπής αξιολόγησης Χορτατζήδων
– Νάκος Χρήστος (ΛΕΒΗ), ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος επιτροπής αξιολόγησης Χορτατζήδων
– Οικονομίδης Αλέξανδρος (ΠΑΛΗ), οικονομολόγος – εκπαιδευτικός, μέλος επιτροπής αξιολόγησης Χορτατζήδων
– Σκουμπας Βαγγελης (ΛΕΒΗ), υπαλληλος ΥΠΑ – οικονομολογος
– Σφακιανάκης Κωνσταντίνος (ΠΑΛΗ), Ph.D πληροφορικός – εκπαιδευτικός

Για εξελεγκτική επιτροπή:

-Τζάφης Αλέξανδρος, τραπεζικός
-Πεταλωτίδης Γεώργιος, ιατρός

Λόγω της άψογης συνεργασίας και των κοινών στόχων της ΠΑ.Λ.Η. με τη Λέσχη φίλων Βόλεϊ, μέσα στα 8 άτομα που προτείνουμε για το ΔΣ τα τρία είναι μέλη της και τους ευχαριστούμε.
Για την εξελεγκτική επιτροπή προτείνουμε άτομα πέρα από τις λέσχες, τα οποία θεωρούμε πως έχουν την γνώση αλλά και την τιμιότητα να ανταπεξέλθουν σε ένα πολύ σημαντικό πόστο.

Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν πρόθεση να συμμετέχουν ως υποψήφιοι της ΠΑ.Λ.Η. αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, για διάφορους λόγους (καταστατικού, αριθμητικών περιορισμών). Επίσης ευχαριστούμε όσα μέλη του ΓΣ Ηρακλής και ιδιαιτέρως ορισμένα από τα μέλη της  επιτροπής αξιολόγησης Χορτατζήδων με τα οποία ήρθαμε σε επαφή, βρήκαμε κοινές συνισταμένες και συστρατευόμαστε για την ανάταση του συλλόγου.
Καλούμε όλα τα μέλη του ΓΣ Ηρακλής να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας και στις εκλογές της Τρίτης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ημέρες αυτές θα αποτελέσουν την απαρχή μιας μεγαλύτερης μαζικότητας στο εσωτερικό του συλλόγου, για να πολεμήσουμε μαζί όλους όσους θέλουν να μικρύνουν τον Ηρακλή μας και για να πραγματοποιήσουμε επιτέλους όλα τα όνειρά μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top