Μόνο έτσι θα εξιλεωθούν

Ο αποκλεισμός από κύπελλο έφερε τον Ηρακλή μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Ένας στόχος, που από την κλήρωση φάνηκε εφικτός, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Όμως οι …

Ηρακλής

Ο αποκλεισμός από κύπελλο έφερε τον Ηρακλή μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Ένας στόχος, που από την κλήρωση φάνηκε εφικτός, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Όμως οι αριθμοί δίνουν στους παίκτες του Ηρακλή, αλλά και τον Ουζουνίδη, μια ακόμα ευκαιρία. Με τους 2 βαθμούς που απέχει σήμερα ο Ηρακλής από την -πέμπτη στην βαθμολογία- Καβάλα, μπορεί να διεκδικήσει την συμμετοχή του στα πλέι οφς για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Κάποιοι που θα διαβάσουν αυτή την σκέψη θα πουν: «Αυτοί δεν μπόρεσαν να προκριθούν κόντρα στην Κέρκυρα και θα έχουν τα κότσια να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην τετράδα των πλέι οφς;».

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα αδικήσουμε κανένα που θα κάνει την σκέψη αυτή. Όμως έρχονται και κάποιοι καινούργιοι παίκτες και αν οι επιλογές αποδειχθούν σωστές, γιατί όχι; Όλα μπορούν  να συμβούν.

Όπως δείχνει η πορεία του στο πρωτάθλημα, ο Ηρακλής δεν κερδίζει εύκολα, αλλά και δεν χάνει εύκολα. Αν λοιπόν οι μεταγραφές τον βοηθήσουν στην επίθεση, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Άλλωστε μετά τον αποκλεισμό, ο μόνος τρόπος να εξιλεωθούν αυτοί που ανήκουν σήμερα στο ρόστερ (αλλά και η τεχνική ηγεσία), είναι η ομάδα να αποκτήσει στόχο μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Και αυτός δεν μπορεί να είναι η σωτηρία. Αλίμονο αν και φέτος ζήσουμε με αυτό το «βάσανο».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top