«Καλό τεστ με Ολυμπιακό»

Για την Αθήνα ταξιδεύει αυτή την ώρα η αποστολή του Ηρακλή για το αυριανό (15/1-17:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο φινάλε του πρώτου …

Ηρακλής

Για την Αθήνα ταξιδεύει αυτή την ώρα η αποστολή του Ηρακλή για το αυριανό (15/1-17:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Το έργο των παικτών του Γιώργου Καλαφατάκη είναι ιδιαιτέρως δύσκολη απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος που προέρχεται από την εκτός έδρας επιτυχία απέναντι του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των κυανόλευκων δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του κι έθεσε τις προτεραιότητες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λέγοντας:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι για εμάς μια ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία, σαν ομάδα. Θα είναι μια ευκαιρία να τεστάρουμε πρόσωπα και πράγματα, να δεθούμε περισσότερο σαν σύνολο, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν τον είχαν στους προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία έτσι ώστε να είμαστε σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει του β΄ γύρου όπου εκεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, το έδειξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εμείς έχουμε άλλους στόχους και προτεραιότητες, αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και θα το επιδιώξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top