Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης παρακολούθησε την αναμέτρηση του Κυπέλλου στην Κέρκυρα, μέσα από την (προβληματικότατη και… «συγχαρητήρια» στην ΕΠΟ για τον… «Media Partner», που επέλεξε) μετάδοση …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης παρακολούθησε την αναμέτρηση του Κυπέλλου στην Κέρκυρα, μέσα από την (προβληματικότατη και… «συγχαρητήρια» στην ΕΠΟ για τον… «Media Partner», που επέλεξε) μετάδοση του ιντερνετικού – τηλεοπτικού Conn-x. Ο 36χρονος τεχνικός σχολίασε:


«Ο Ηρακλής ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης και στα 120 λεπτά της, αλλά του έλειψε το γκολ. Αυτό ήταν σαφές. Ήταν πιο διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, μπλόκαρε τους γηπεδούχους και τους έθεσε σε ρόλο παθητικό. Είχε τελικές για γκολ, αλλά όχι και την ποιότητα, είτε να τις αξιοποιήσει, είτε να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα και πιο επώδυνα ρήγματα στην αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Είναι αυτή η ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή, που χρειαζόμαστε άμεσα, η έλλειψη της οποίας μας οδήγησε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι και στον απογοητευτικό αποκλεισμό.


Έπρεπε να είχαμε μεταγραφική ενίσχυση στην Κέρκυρα, όχι μόνο για να υπάρχει «νέο αίμα», που θα μας βοηθούσε σε έναν καθοριστικό για τη χρονιά αγώνα, αλλά και για λόγους προσαρμογής. Στατιστικά αναδεικνύεται το γεγονός ότι, από τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, ένα ποσοστό παικτών κοντά στο 30% αποδίδει και προσφέρει και σε αυτό συντελεί η προσαρμογή τους ή η μη προσαρμογή τους στην ομάδα. Επομένως, και για λόγους προσαρμογής θα ήταν απαραίτητη η παρουσία αυτών των παιδιών, που αναμένονται να προστεθούν στο ρόστερ, έστω και στην αποστολή της ομάδας, στην Κέρκυρα. Έστω και τώρα, μακάρι να ταιριάξουν στη χημεία του Ηρακλή, να μπολιαστούν αγωνιστικά και ψυχολογικά και να προσφέρουν, διότι η ομάδα το έχει ανάγκη. Είναι κουρασμένη, απογοητευμένη και με δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της, οπότε οι νέοι παίκτες είναι απολύτως απαραίτητοι», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top