Τα ξημερώματα ο Ζερκά, προς ναυάγιο με Μπουαζά!

Πριν από λίγα λεπτά, ο επίσημος Ηρακλής ενημέρωσε ότι ο Μονσέφ Ζερκά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, λόγω αλλαγής πτήσης και θα δώσει το …

Ηρακλής

Πριν από λίγα λεπτά, ο επίσημος Ηρακλής ενημέρωσε ότι ο Μονσέφ Ζερκά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, λόγω αλλαγής πτήσης και θα δώσει το παρών στην αυριανή (14/1) προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 4μ.μ.

Όσον αφορά τον Αμέρ Μπουαζά, πάντα σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ηρακλή, η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη αναβάλεται, ίσως και επ’ αόριστον. Ο λόγος; Ακόμη ο παίκτης δεν έχει στείλει στους κυανόλευκους ορισμένα ιατρικά έγγραφα που αφορούν την πρόσφατη επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο. Πρόκειται για χαρτιά που έχουν ζητήσει εδώ και αρκετές ημέρες τα μέλη του ιατρικού επιτελείου, αλλά ακόμη δεν έχουν σταλεί στη Μίκρα.

Θυμίζουμε ότι μόλις έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Μπουαζά, είχαμε σημειώσει στην BLUEARENA ότι ο παίκτης έκανε αρθροσκόπηση -σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα- στις αρχές Δεκεμβρίου και οι άνθρωποι της ομάδας όφειλαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την περίπτωσή του. Η πλευρά του παίκτη υποστήριζε ότι ο Μπουαζά έκανε ένα απλό καθαρισμό στο γόνατο και στις 5 Ιανουαρίου θα ήταν έτοιμος να προπονηθεί. Γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι ζήτησαν τα επίσημα έγγραφα από την κλινική που έγινε η επέμβαση.

Έγγραφα τα οποία ακόμη δεν έστειλε ο παίκτης. Του δόθηκε προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί και εφόσον τα έγγραφα δεν σταλούν, τότε οι κυανόλευκοι θα στραφούν στην άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που είχαν “stand by” το τελευταίο τριήμερο.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top