Συγκίνησε ο Σταύρος Ποιμενίδης

Για τους περισσότερους ο Σταύρος Ποιμενίδης είναι άγνωστος. Ωστόσο, από το καλοκαίρι αποφάσισε να βοηθήσει το σύλλογο σε ό,τι χρειαζόταν και τώρα μπαίνει δυναμικά στο …

Ηρακλής

Για τους περισσότερους ο Σταύρος Ποιμενίδης είναι άγνωστος. Ωστόσο, από το καλοκαίρι αποφάσισε να βοηθήσει το σύλλογο σε ό,τι χρειαζόταν και τώρα μπαίνει δυναμικά στο μπασκετικό τμήμα.

Ο Δραμινός επιχειρηματίας που επί χρόνια δραστηριοποιούνταν στην Κεφαλονιά, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα και στους κύκλους του Ηρακλή έγινε γνωστός με την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην ΠΑΕ αλλά και την ΚΑΕ.

Από τη θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, θα έχει πλέον και θεσμικό ρόλο. Στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φανέλας, ο Σταύρος Ποιμενίδης συγκίνησε και συγκινήθηκε (δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του). Τα λόγια του είναι χαρακτηριστικά: «Είμαι Ηρακλειδέας και για τον Ηρακλή θα δώσουμε και την ψυχή μας. Η εμπλοκή μου με το σύλλογο ήταν κάτι που το ήθελα εδώ και καιρό και βοηθάω και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top