Στις 18 Ιανουαρίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη

Στις 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. “Καλούνται τα μέλη του Γ. Σ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» σε έκτακτη Γενική …

Επικαιρότητα

Στις 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη.

“Καλούνται τα μέλη του Γ. Σ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 17 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο «Κατσάνειο» γυμναστήριο (Αγίου Δημητρίου 159β) και σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας την ίδια ημέρα, και ώρα 19.00, στον ίδιο χώρο, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1) Eκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης.

2) Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου. Εκθεση πεπραγμένων – απολογισμός της χρήσεως που έληξε.

3) Εκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση.

4) Ερωτήσεις – προτάσεις.

5) Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

6) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

7) Aγωγή κατά Ελληνικού Δημοσίου (ΓΓΑ) για τη Μίκρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς εντάξει (έχουν καταβάλλει τη συνδρομή του έτους 2011).

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής θα διεξαχθεί την επομένη 18 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Σημειώνεται ότι στη Συνέλευση που έχει οριστεί να διεξαχθεί την 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 18.00 απαρτία υπάρχει με τη παρουσία του ½ πλέον ενός (1) των ταμειακώς εντάξει μελών, στη δε της 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19.00, απαρτία υπάρχει ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών.

Επίσης σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό του Συλλόγου όσοι επιθυμούν να μετάσχουν ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή οφείλουν να καταθέσουν υποψηφιότητα στη γραμματεία του Συλλόγου, ώρες 09.00 – 13.00 και 17.00 – 21.00, έως και την Παρασκευή 14/1/2011.”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top