Ντάνι: “Έκανα την καλύτερη επιλογή”

Συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Ρικάρντο Ντάνι και μίλησε για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στον Ηρακλή και στο ελληνικό πρωτάθλημα. “Το 2010 ήταν μία …

Ηρακλής

Συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Ρικάρντο Ντάνι και μίλησε για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στον Ηρακλή και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

“Το 2010 ήταν μία εξαιρετική σεζόν για έμενα. Κέρδισα πολλά με την Κλουζ, ενώ μετά ήρθα στην Ελλάδα. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα και οι άνθρωποι της ομάδας με σέβονται αρκετά. Αγωνίζομαι σε κάθε ματς, ενώ πέτυχα και ένα κρίσιμο γκολ εναντίον της ΑΕΚ. Έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου”, είπε αρχικά ο 30χρονος μέσος, που είναι από τους πλέον σταθερούς παίκτες της ομάδας και συνέχισε λέγοντας ότι… “Το καλύτερο όμως είναι πως η γυναίκα μου γέννησε ένα πολύ όμορφο μωράκι”.

Για τους στόχους του με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα, τόνισε: “Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε στην ομάδα να έχει περιπέτειες όπως τα προηγούμενα χρόνια. Το πρωτάθλημα πάντως είναι πολύ ισορροπημένο, αφού ο 3ος με τον 13ο έχουν μόνο πέντε πόντους διαφορά”.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top