Μεγάλο συμβόλαιο, μικρή προσφορά

Το καλοκαίρι, η διοίκηση επιβράβευσε τον Βικτοράς Γιάκομπ με ένα πολύ μεγάλο -για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας- συμβόλαιο, για την εξαιρετική του περσινή παρουσία …

Ροπαλιές

Το καλοκαίρι, η διοίκηση επιβράβευσε τον Βικτοράς Γιάκομπ με ένα πολύ μεγάλο -για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας- συμβόλαιο, για την εξαιρετική του περσινή παρουσία και για το γεγονός ότι έκλεισε τα αυτιά του στις… σειρήνες από Ελλάδα και Ρουμανία. Δεν έκανε προσφυγή ο Ρουμάνος και περίμενε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος.

Μέχρι στιγμής όμως, ο Γιάκομπ δεν έχει κάνει απόσβεση ούτε στο ελάχιστο τα χρήματα που θα δαπανηθούν μέχρι το καλοκαίρι. Και πέρσι είχε νεύρα και πέρσι δεχόταν τις κάρτες, αλλά τουλάχιστον πέρσι σκόραρε, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Φέτος όμως κάνει μόνο τα δύο πρώτα. Μήπως θα πρέπει να τεθεί εκ νέου θέμα αναπροσαρμογής του συμβολαίου του; Διότι είναι αδύνατο για μία ομάδα όπως ο Ηρακλής, να πληρώνει ετησίως κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ, ένα φορ που μετράει μόλις ένα γκολ στα 2/3 του πρωταθλήματος. Εκτός και αν στη συνέχεια ο Ρουμάνος θυμηθεί τον περσινό, καλό, εαυτό του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top