Καλαφατάκης: “Η ομάδα θα είχε ήδη σωθεί εάν…”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα (13/1) ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, κ. Γιώργος Καλαφατάκης και συζήτησε με τους συντελεστές της …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα (13/1) ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, κ. Γιώργος Καλαφατάκης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας και για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Καλαφατάκης τόνισε :

«Παίξαμε καλά χθες, και σε άμυνα και σε επίθεση, η νίκη είναι μια καλή αρχή για τον Ηρακλή καθώς θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Το πρόβλημα της ομάδας ήταν κύρια ψυχολογικό καθώς είχαν προηγηθεί 8 σερί ήττες και το ηθικό της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλό»

Συνεχίζοντας είπε επίσης :

«Ο Ηρακλής χρειαζόταν ηρεμία και αγωνιστική πειθαρχία στο παιχνίδι του, δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και στον ψυχολογικό κομμάτι και έτσι στην διάρκεια του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι και μπορέσαμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Η ομάδα πάντως θέλει κι άλλη ενίσχυση στην συνέχεια για να πάει ακόμη καλύτερα. Πίστευα και πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί, είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην βρίσκεται στην Α1. Ήταν να έρθω στην ομάδα και πριν από 3 μήνες αλλά δεν έγινε αυτό τότε, αν είχα έρθει από τότε στον Ηρακλή, η ομάδα θα είχε ήδη σωθεί. Έγιναν πολλά στον Ηρακλή φέτος από την αρχή της σεζόν, με αλλαγές προπονητών κτλ, ο Ηρακλής όμως έχει φανέλα, έχει κόσμο και σωστή διοίκηση και θα πάει καλά τώρα, η κατάσταση στην ομάδα έχει στρώσει»

Τέλος, σε ερώτηση για την ενίσχυση της ομάδας, ανέφερε :

«Η ομάδα έχει πλέον νέα διοίκηση, ήρθε και ο κ. Γαλανός και μπορούμε να στραφούμε σε καλύτερες λύσεις. Ακούστηκαν κάποια ονόματα, εξετάζουμε και κάποια άλλα, θα χρειαστούμε 1-2 μέρες ακόμη για να καταλήξουμε οριστικά στους παίκτες που θα έρθουν. Εξετάζουμε όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις παικτών και προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, αυτή που θα έχει τις μικρότερες πιθανότητες αποτυχίας»

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top