Η δέσμευση των παικτών (video)

Βλάντο Πέτροβιτς και Νίκος Παπανικολόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που παρευρέθησαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Κατσάνειο. Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του Ηρακλή στάθηκαν …

Ηρακλής

Βλάντο Πέτροβιτς και Νίκος Παπανικολόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που παρευρέθησαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Κατσάνειο.

Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του Ηρακλή στάθηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι και ζήτησαν τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο Πέτροβιτς είπε συγκεκριμένα: «Εμείς ως παίκτες η δουλειά μας είναι στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο. Αυτή η ομάδα έχει δύναμη και έχουμε πολλά να δώσουμε. Όπως χθες που δείξαμε χαρακτήρα και είναι σημαντικό γιατί οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι, αλλά θα τους κάνουμε χαρούμενους και όλοι μαζί θα πάμε μπροστά. Μετά τη χθεσινή νίκη άλλαξε πολύ η ψυχολογία μας. Αυτό ήταν και το μεγάλο μας πρόβλημα. Είμαστε καλή ομάδα και με το νέο μας προπονητή θα δείξουμε περισσότερα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπανικολόπουλος υποστήριξε: «Στο μυαλό όλων μας είναι πως η ομάδα θα καταφέρει το στόχο της. Μόνο τότε θα έχουν αξία αυτά που λέμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού για το τέλος της σεζόν. Τα αρνητικά αποτελέσματα σε καταβάλουν, από την αρχή πίστευα ότι είμαστε καλή ομάδα. Το κλίμα ήταν άριστο από την αρχή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top