“Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Ηρακλής”

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ο Γιώργος Γαλανός ήταν στην ίδια θέση, μόνο που γύρω του τα πρόσωπα ήταν διαφορετικά. Σήμερα, ο Βολιώτης επιχειρηματίας επιστρέφει αρχικά …

Ηρακλής

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ο Γιώργος Γαλανός ήταν στην ίδια θέση, μόνο που γύρω του τα πρόσωπα ήταν διαφορετικά.

Σήμερα, ο Βολιώτης επιχειρηματίας επιστρέφει αρχικά από το πόστο που κατείχε, αλλά με βλέψεις πολύ μεγαλύτερες. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε κατά της διάρκεια της σημερινής συνέντευξη Τύπου: «Το καλοκαίρι έκανα πρόταση να πάρω την ομάδα, αλλά δεν την αποδέχθηκαν».

Ο Γαλανός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα, κυρίως τα διοικητικά και καταρχάς τόνισε: «Για μένα η περσινή παρουσία, το έργο και η προσπάθεια που έγινε ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Με αυτά που είδα φέτος, δυσανασχέτησα. Ετσι, πήρα την απόφαση να επιστρέψω για να υποστηρίξω τον Ηρακλή. Ευτυχώς υπάρχουν τα εχέγγυα, αλλά κι ένας πολύ καλός προπονητή».

Αναφέρθηκε λεπτομερέστερα στους λόγους της επιστροφής λέγοντας: «Ο Σαρλής έπαιξε σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτόν, δε θα επέστρεφα. Τώρα στα δύσκολα μίλησα με τον Μάκη και τους οπαδούς και δεν ανέχονται να συμβεί για δεύτερη φορά κάτι ανάλογο με το παρελθόν, να υποβιβαστεί δηλαδή η ομάδα. Η επόμενη κίνησή μου είναι να πάρω μετοχές. Δεν ξέρω το ποσοστό των μετοχών και είναι λεπτομέρεια. Προς το παρόν είμαι ο χορηγός και ας με ονομάζουν έτσι».

Για τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού ήταν ξεκάθαρος: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες. Δε υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Ηρακλής».

Τέλος, μίλησε με θερμά λόγια για τον Σταύρο Ποιμενίδη: «Ο κ.Ποιμενίδης είναι ένα παράδειγμα για όλους αφού δίνει τα λεφτά του στον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top