Γυναίκες: Συνεχίζουν ακάθεκτες

Περίπου ένα μήνα μετά από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή αντιμετώπισε χθες εκτός έδρας την ομάδα των Αμπελοκήπων. Οι κυανόλευκες …

Ηρακλής

Περίπου ένα μήνα μετά από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή αντιμετώπισε χθες εκτός έδρας την ομάδα των Αμπελοκήπων. Οι κυανόλευκες κατέκτησαν σχετικά εύκολα ακόμα ένα ροζ φύλλο και διατηρήθηκαν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτριες του Γιώργου Κιτσολέρη από το πρώτο λεπτό επέβαλαν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκουν εύκολα λύσεις στο σκοράρισμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο προηγούνταν με 18-9. Στις επόμενες δύο περιόδους συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα πάνω από τους δέκα πόντους, 41-30 στο 30’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αθλήτριες του Ηρακλή διεύρυναν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους και κέρδισαν με 59-39. Τα δεκάλεπτα: 9-18, 23-34, 30-41, 39-59.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Μποντούρογλου): Λιόλιου 8(2), Γούτη, Πεχλιβανίδου 4, Ιωαννίδου, Τζιβελεκίδου 6, Βιβερών 2, Γιανουζάκου 17(1), Κόκκαλη, Καλαϊτζίδου, Θωμά 2.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης): Παπαζαχαρίου, Οικονόμου, Παυλίδου 8, Κανταρά Γ.21(1), Γκλεζάκη 2, Κασάπη 4, Κανταρά Κ.11(1), Αδαμίδου 5, Ντουγιουτζή, Αναστασιάδου 6, Κωνσταντινίδου 2, Τζαμαρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top