Απογοήτευση, κούραση και προπόνηση…

Δύσκολη, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, η επόμενη μέρα της αναμέτρησης Κυπέλλου στην Κέρκυρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Η αποστολή επέστρεψε το …

Ηρακλής

Δύσκολη, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, η επόμενη μέρα της αναμέτρησης Κυπέλλου στην Κέρκυρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Η αποστολή επέστρεψε το πρωί στη Θεσσαλονίκη, με το ψυχολογικό βάρος του αποκλεισμού και τη σωματική καταπόνηση των 120 λεπτών προσπάθειας, με τη μεσημβρινή προπόνηση στην Μίκρα να ακολουθεί.


Αλλωστε, οι “κυανόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν χωρίς ανάπαυλα, λόγω της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης, που τους καλεί στη Λάρισα, την Κυριακή 16/01 (15:00). Με αυτό το δεδομένο, όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα Κυπέλλου, ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.


Σε επίπεδο τραυματισμών, δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι ανησυχητικό από την χθεσινή αναμέτρηση. Ο Στέλιος Ηλιάδης έχει ένα κτύπημα στον αχίλλειο τένοντα, αλλά φαίνεται ότι θα το ξεπεράσει άμεσα.


Το αυριανό πρόγραμμα προβλέπει απογευματινή (16:00) προπόνηση, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.


Χωρίς τον τιμωρημένο Γιάκομπ 


Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στην παρουσία του Βικτοράς Γιάκομπ, όσον αφορά στην επικείμενη αναμέτρηση της Super League με τη Λάρισα στο “AEL FC Arena”. Ο Ρουμάνος κεντρικός επιθετικός έχει δηλωθεί να εκτίσει την δεύτερη (και τελευταία) αγωνιστική της ποινής του από τη συμπλήρωση καρτών.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top