Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μία είδηση που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί πολύ, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα paok24.com, την οποία και αναδημοσιεύουμε αυτούσια, χωρίς το παραμικρό σχόλιο, διότι σε αυτές …

Ροπαλιές

Μία είδηση που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί πολύ, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα paok24.com, την οποία και αναδημοσιεύουμε αυτούσια, χωρίς το παραμικρό σχόλιο, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις… “τα σχόλια περιττεύουν”.

“Κοροϊδεύατε όλοι εσείς ότι δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για την ΠΑΕ Άρης και τα επεισόδια των Τρικάλων…. Να που βγήκε. Η είδηση είναι αληθινή και δεν κάνουμε πλάκα. Δυόμισι μήνες μετά τον αγώνα Τρίκαλα – Άρης όπου οπαδοί των φιλοξενουμένων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την ποινή των κιτρινόμαυρων. Με βάση την απόφαση ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ… Και όμως… Επαναλαμβάνουμε… Η είδηση είναι αληθινή. Επί δυόμιση μήνες στην ΕΠΟ σκέφτονταν τι θα κάνουν με αυτό τον αγώνα και τελικά «έριξαν» πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ. Αναρωτιέστε γιατί η είδηση δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή; Γιατί οι εμπλεκόμενοι ντρέπονται να το ανακοινώσουν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις όλων των άλλων”.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο παιχνίδι…     

Σχετικά Άρθρα

Back to Top