«Ναυάγιο» με Πίτερς και Εϊβερι

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα των ξένων παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ του Ηρακλή, καθώς ούτε ο Ουίλιαμ Εϊβερι ούτε και ο Τζέιμς Πίτερς …

Ηρακλής

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα των ξένων παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ του Ηρακλή, καθώς ούτε ο Ουίλιαμ Εϊβερι ούτε και ο Τζέιμς Πίτερς θα ντυθούν στα κυανόλευκα.

Εν τέλει η διαφορά που υπήρξε ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Εϊβερι σε ορισμένους όρους του συμβολαίου, δε γεφυρώθηκε. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Πίτερς ο οποίος δεν ταξίδεψε από τις ΗΠΑ, παρότι η συμφωνία είχε ανακοινωθεί χθες. Σύμφωνα με την πληροφόρηση, ο Αμερικανός έπεσε θύμα κλοπής και μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν και το διαβατήριό του.

Οι κυανόλευκοι θα στραφούν πλέον σε άλλες λύσεις για την περιφέρεια με τον Γιώργο Καλαφατάκη να εξετάζει άλλες λύσεις. Και για τις δύο θέσεις ξένων που είναι κενές, θέλουν να επιλέξουν ποιοτικούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Και αυτό ήταν το θέμα συζήτησης που είχαν ο Χανιώτης τεχνικός με τον Γιώργο Γαλανό. Εξελίξεις αναμένονται μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ικαρο Καλλιθέας.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top