Μπάντοβιτς: “Μεγάλη πρόκληση”

Κάθε δικαίωμα να χαμογελά είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης. “Ηταν ένα πάρα πολύ καλό, δυνατό παιχνίδι. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια και οι …

Διάφορα

Κάθε δικαίωμα να χαμογελά είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης. “Ηταν ένα πάρα πολύ καλό, δυνατό παιχνίδι. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια και οι δύο ομάδες. Στα πρώτα 25 λεπτά δεν μπήκαμε καλά. Κάναμε λάθη στις μεταβιβάσεις. Από εκεί και πέρα, αρχίσαμε να παίζουμε μπάλα και είχαμε καλές φάσεις και στο α’ και στο β’ μέρος. Και ο Ηρακλής έχει κάποιες φάσεις για γκολ, εμείς όμως είχαμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση και την προσπάθεια. Στα πέναλτι μετράει και ο πιο τυχερός. Εμείς συνεχίζουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Είναι μεγάλη πρόκληση. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει μεγάλες νίκες απέναντι σε μεγάλους συλλόγους και είναι σημαντικά παιχνίδια”.

Είπε για τον Βενέτη: «Ο Τάσος σε 10 μέρες θα μπει κανονικά στην ομάδα. Ο Μαϊστόροβιτς δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει, δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, βγήκε και για προληπτικούς λόγους».

Ρωτήθηκε για τον Επαλέ και γενικότερα για τα μεταγραφικά: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Εχουμε κάποιους παίκτες που κοιτάμε. Ο Δεκέμβριος είναι πολύ δύσκολος. Με συγκεκριμένο μπάτζετ δεν είναι εύκολο να φέρεις παίκτες. Εμείς προσπαθούμε και θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι στις επόμενες μέρες»

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top