Μια γροθιά για το απαραίτητο “δίποντο”

Την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή θα δίνει στην Κέρκυρα το δικό της «τελικό», το μπασκετικό τμήμα θα δίνει το νυν υπερπάντων αγώνα. …

Ηρακλής

Την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή θα δίνει στην Κέρκυρα το δικό της «τελικό», το μπασκετικό τμήμα θα δίνει το νυν υπερπάντων αγώνα. Στις 17:00 φιλοξενεί τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Ιβανώφειο, όπου ο όρος «τελικός» είναι ίσως μικρός για να καταδείξει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Το τελευταίο παιχνίδι των κυανόλευκων στην έδρα του για τον πρώτο γύρο τον φέρνει αντιμέτωπο με τη νεοφώτιστη αθηναϊκή ομάδα που αποτελεί από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Αυτός όμως που έχει ανάγκη τη νίκη είναι ο Ηρακλής που με τη συμπαράσταση του κόσμου πρέπει να την πάρει. Και παρά την πικρία που δικαιολογημένα υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων, θα πρέπει να στηρίξουν σήμερα. Να είναι στο πλευρό αυτής της ομάδας που προσπαθεί να βγει από τη δύσκολη βαθμολογική θέση. Να μπει ένα τέλος στο αρνητικό σερί με τις οκτώ διαδοχικές ήττες και να γίνει μια νέα αρχή. Μια νέα αρχή που ξεκίνησε στο διοικητικό κομμάτι από τη Δευτέρα.

Δίποντο, ειδάλλως…

Η βαθμολογική κατάσταση έχει φτάσει στο… απροχώρητο. Με δύο νίκες στο ενεργητικό του ο Ηρακλής πρέπει να προσθέσει άλλη μια στο ενεργητικό του και να φτάσει στις τρεις στον πρώτο γύρο (αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την 13η αγωνιστική). Κατά τα φαινόμενα, η ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να έχει οπωσδήποτε οκτώ νίκες στο φινάλε του πρωταθλήματος, που σημαίνει πως στο δεύτερο γύρο πρέπει να γίνει μια υπερπροσπάθεια απ’όλους.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top