Καλαφατάκης: “Ενωμένοι θα πάμε καλύτερα”

Αν και ο Ηρακλής επέστρεψε στις επιτυχίες, ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν είχε διάθεση για λόγια και πανηγυρισμούς. Άλλωστε ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς… Ο Χανιώτης …

Ηρακλής

Αν και ο Ηρακλής επέστρεψε στις επιτυχίες, ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν είχε διάθεση για λόγια και πανηγυρισμούς. Άλλωστε ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς…

Ο Χανιώτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας, υποστήριξε: «Ηταν παιχνίδι χωρίς επιστροφή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ήταν σημαντικό και από ψυχολογικής άποψης γιατί η ομάδα πρέπει να βρει το ρυθμό της. Εν τέλει, έπραξα σωστά που ήμουν από το Σάββατο στην ομάδα, δώσαμε βάρος στην ψυχολογία και στην άμυνα. Όσο για το παιχνίδι, το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο, κάναμε μια καλή αρχή στο γήπεδό μας και πιστεύουμε πως στο δεύτερο γύρο θα παρουσιαστούμε καλύτεροι με στόχο να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερες νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο Ηρακλής ανήκει στην Α1, είναι κρίμα που βρισκόταν στην Α2 παρότι έχει με τέτοια ιστορία και κόσμο. Με προσπάθεια, με σύμπνοια, με τον κόσμο πιστεύω στη συνέχεια θα τους κάνουμε να είναι κοντά μας, γιατί και καλύτερα θα παίζουμε και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας, να μας δίνει ώθηση, πάντα μέσα σε σωστά πλαίσια. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Για τις αλλαγές που έγιναν το διάστημα που είναι στον πάγκο είπε: «Τα συστήματα που βάλαμε είχαν απόλυτη επιτυχία σήμερα. Αλλά όλα αυτά παίζουνε δευτερεύοντα ρόλο από τη στιγμή που θα πιστέψει ο παίκτης στον εαυτό του, αλλά ήταν καταρρακωμένοι μετά τις αλλεπάλληλες ήττες. Όταν κερδίζεις, τότε όλα πάνε καλά».

Οσο για τις προσθήκες που θα γίνουν, επισήμανε πως: «Είχαμε κλείσει δύο παίκτες, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν πλέον και κοιτάμε άλλες περιπτώσεις παικτών».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top