Ηλιάδης: “Η νίκη ανήκει σε όλους”

Ο Σάββας Ηλιάδης είχε δείξει στον αγώνα με τον Πανιώνιο πως μπορεί να αποτελέσει μια ποιοτική λύση. Και σήμερα με κόντρα στον Ίκαρο έκανε σπουδαία …

Ηρακλής

Ο Σάββας Ηλιάδης είχε δείξει στον αγώνα με τον Πανιώνιο πως μπορεί να αποτελέσει μια ποιοτική λύση. Και σήμερα με κόντρα στον Ίκαρο έκανε σπουδαία εμφάνιση.

Ο έμπειρος γκαρντ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ηρακλή στη συνέντευξη τύπου και δήλωσε: «Ήταν παιχνίδι χωρίς αύριο. Με την έλευση του νέου προπονητή άλλαξε η ψυχολογία. Όταν αλλάζει ένας προπονητής έτσι συμβαίνει. Έχουμε νέο αέρα στα αποδυτήρια, αλλάξαμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί από την αρχή.

Κάναμε ένα όμορφο πρώτο ημίχρονο. Κερδίσαμε τις προσωπικές μάχες. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση και θα το παλέψουμε ως το τέλος. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους. Από εδώ και πέρα έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, να βρούμε το ρυθμό μας και όλα θα πάνε καλά. Αυτή της στιγμή ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας, αλλά το πρωτάθλημα έχε πολύ δρόμο. Τους θέλουμε δίπλα μας. Το Ιβανώφειο όταν είναι γεμάτο είναι ένα εντελώς άλλο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

H απάντηση της ΚΑΕ Ηρακλής στην παραποίηση της οφθαλμοφανούς αλήθειας

Μπάσκετ

Back to Top