Σύνθημα νίκης από Παπανικολόπουλο

Η κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης είναι γνωστή και δεδομένη. Ο Ηρακλής πρέπει να πάρει τη νίκη και αυτό θα συμβεί και με τη βοήθεια του …

Ηρακλής

Η κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης είναι γνωστή και δεδομένη. Ο Ηρακλής πρέπει να πάρει τη νίκη και αυτό θα συμβεί και με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας που πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στο Ιβανώφειο.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας και επισήμανε: «Παίζουμε έναν οριακό αγώνα, δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες και ελπίζουμε πως θα γίνει αυτό που προσπαθούμε τόσο καιρό, αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Αυτή τη φορά όμως είμαστε αισιόδοξοι πως θα πετύχουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ίκαρος είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά και εμείς καιγόμαστε γι’ αυτό το ματς. Και σε αυτά τα ματς μετράει η επιθυμία, το κίνητρο. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος του Ηρακλή μας έχει στηρίξει, εμείς τον έχουμε απογοητεύσει, αλλά θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας για σαράντα λεπτά για να ανατρέψουμε όλοι μαζί την κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top