Σέλουκ: “Η συνεργασία μας θα πάει πολύ καλά”

Για τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και την σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γιάννη Τάκη, μίλησε στην εφημερίδα “Μακεδονία”, ο διάσημος …

Ηρακλής

Για τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και την σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γιάννη Τάκη, μίλησε στην εφημερίδα “Μακεδονία”, ο διάσημος ατζέντης, Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Σάνι Καϊτά.

“Ό πρόεδρος του Ηρακλή ήρθε και με συνάντησε στη Βαρκελώνη. Μου μίλησε για την ομάδα και συμφώνησα να βοηθήσω. Πρόκειται για έναν έξυπνο και ειλικρινή άνθρωπο. Η συνεργασία μας θα πάει πολύ καλά. Χρειάζεται όμως λίγος χρόνος. Η φετινή είναι μια δύσκολη οικονομικά χρονιά. Η επόμενη θα είναι πολύ καλύτερη για την ομάδα, γι’ αυτό και δέχθηκα να βοηθήσω. Αυτό φαίνεται και από την υπόθεση του Σάνι Καϊτά, που είναι παίκτης επιπέδου Ολυμπιακού για την Ελλάδα. Αν ο Ηρακλής τον εκμεταλλευθεί σωστά, τότε θα μπορέσει να γίνει αργότερα μια καλή μεταγραφή”.

– Πότε θα τελειώσει η υπόθεση Καϊτά;
“’Μόλις τακτοποιηθεί η βίζα. Τυπικό είναι το θέμα, αλλά δεν μπορώ να σας πω πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί. Αν θα είναι δηλαδή στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη ή την Πέμπτη”.

– Υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί στον Ηρακλή ο Μπουσαϊντί ή ο Ζουέλα ;
“Ο Ζουέλα όχι. Έχει όρο στο συμβόλαιό του και δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Όσο για τον Μπουσαϊντί, θα δούμε… Εξάλλου, όταν συνεργάζομαι με μια ομάδα, αυτή η συνεργασία γίνεται βήμα-βήμα, δεν γίνονται πολλά πράγματα συγχρόνως”.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top