Ντροπή σου Πηλαδάκη…

Ο Κώστας Πηλαδάκης αθετεί την έγγραφη συμφωνία για παραχώρηση εισιτηρίων στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της σύσκεψης που ολοκληρώθηκε πριν από …

Ηρακλής

Ο Κώστας Πηλαδάκης αθετεί την έγγραφη συμφωνία για παραχώρηση εισιτηρίων στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της σύσκεψης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στον Ηρακλή δεν θα δοθούν εισιτήρια στον αγώνα της Κυριακής στο “AEL FC ARENA”(!), αν και υπάρχει έγγραφο από τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου βρέθηκαν φίλοι της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο, που αναφέρει ότι κάτι ανάλογο θα γινόταν και στη Λάρισα.

Οι λόγοι; Το λιγότερο, αστείοι. Η αστυνομία θεωρεί ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΛ δεν πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Να ‘χαμε να λέγαμε δηλαδή. Είναι προφανές ότι ο Πηλαδάκης βάζει μπροστά την Αστυνομία για να δημιουργήσει συνθήκες ζούγκλας, στο παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα του.

Εμείς θα θυμίσουμε στον κ. Πηλαδάκη ότι προ τετραετίας, ο Ηρακλής βρέθηκε σε ανάλογη θέση. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, ήθελε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα για να διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Παρόλα αυτά, δόθηκαν εισιτήρια στη Λάρισα και οπαδοί της βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, όπως είχαν βρεθεί και φίλοι του Ηρακλή στο Αλκαζάρ.

Βλέπετε, κάποιοι φοράνε παντελόνια όχι απλά για να μην κρυώνουν… Επαναλαμβάνουμε ότι στη Λάρισα ετοιμάζουν περίεργες καταστάσεις για το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή τη στιγμή όμως προέχει για τον Ηρακλή ο αυριανός τελικός με την Κέρκυρα.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top