Κατσαμπής: “Μέχρι τον τελικό…”

Ο Τάσος Κατσαμπής, μίλησε στο Sportaction.gr για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Αναφορικά με τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας …

Ηρακλής

Ο Τάσος Κατσαμπής, μίλησε στο Sportaction.gr για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Αναφορικά με τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στη Superleague σχολίασε:«Στο ξεκίνημα της χρονιάς, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε, αλλά και του γεγονότος ότι καθυστερήσαμε να ενισχυθούμε μεταγραφικά, πολλοί θεωρούσαν ότι δε θα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως μέχρι τώρα έχουμε παρουσιάσει μία αρκετά καλή εικόνα, αν και η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πως μας ικανοποιεί, με βάση το μέγεθος του Ηρακλή. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά ορισμένα ατομικά λάθη μας έχουν στοιχίσει, γιατί νομίζω πως θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας».

Όσον αφορά στο θεσμό του Κυπέλλου τόνισε: «Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας, όπως κάθε χρόνο, θέλουμε να διακριθούμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, η οποία είναι καλή ομάδα και έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε στην έδρα μας να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα, για να κατακτήσουμε τη νίκη στην έδρα της Κέρκυρας. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής, μέχρι τον τελικό».

Σχετικά με την αναμέτρηση που ακολουθεί για το πρωτάθλημα στην έδρα της Λάρισας ανέφερε: «Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, γιατί η Λάρισα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, και χρειάζεται επιτακτικά βαθμούς. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, όπως και στο ματς με τον Ατρόμητο. Αν έχουμε τα τρεξίματα, την πειθαρχία και το πάθος που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θεωρώ πως θα κατακτήσουμε θετικό αποτέλεσμα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην εικόνα του πρωταθλήματος: «Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα που έχουν ξεφύγει, οι υπόλοιπες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Βέβαια βλέπουμε πάλι την ίδια κατάσταση, το πρωτάθλημα να είναι υπόθεση δύο ομάδων. Αυτό είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο μας και ελπίζω να αλλάξει. Κατά τα άλλα θεωρώ πως όλες οι ομάδες έχουν καλό υλικό και προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα. Βλέπουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος».

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top