Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης προχώρησε στην καθιερωμένη τοποθέτησή του σχετικά με την εμφάνιση του Ηρακλή, και σημείωσε, αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο: «Είχαμε πολύ θετική …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης προχώρησε στην καθιερωμένη τοποθέτησή του σχετικά με την εμφάνιση του Ηρακλή, και σημείωσε, αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο:


«Είχαμε πολύ θετική σκέψη ως προς την αντιμετώπιση του παιχνιδιού από την πλευρά του προπονητή μας. Πρώτα από όλα ο Γκαρσία απελευθερώθηκε, με τους δύο αμυντικούς μέσους πίσω του, αγωνιζόμενος στην κλασική θέση του, αυτήν του ελεύθερου οργανωτή, βοηθώντας τα μέγιστα στην μεσοεπιθετική λειτουργία, ενώ, παράλληλα, η τακτική μας διέλυσε την ανάπτυξη του Ατρομήτου στο πρώτο 45λεπτο με το ανελέητο πρεσάρισμα της μεσοεπιθετικής γραμμής έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ήρθε το γκολ και δικαιώθηκε, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η επιλογή, με συνέπεια στο δεύτερο μέρος να επιδιωχθεί η διατήρηση του προβαδίσματός μας με συντηρητικότερο τρόπο, καθώς είναι φύσει αδύνατον το να συνεχιστεί για ολόκληρο αγώνα το πρεσάρισμα τόσο ψηλά.


Ορθότατα η τεχνική ηγεσία προχώρησε σε αλλαγές παικτών, που είχαν φθαρεί από το τρέξιμο της πίεσης  στον αντίπαλο, ρίχνοντας μέσα ξεκούραστο υλικό, με μεσοαμυντικούς προσανατολισμούς και το αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Τώρα, το μυαλό μας στον αγώνα Κυπέλλου», υπογράμμισε κλείνοντας ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top