Την Πέμπτη έρχονται Μπουαζά, Καϊτά και Ζερκά

Στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να εμφανιστούν όλα τα νέα μεταγραφικά της ομάδας. Ο Αμέρ Μπουαζά έρχεται οικογενειακώς το βράδυ της Τετάρτης για μόνιμη εγκατάσταση …

Ηρακλής

Στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να εμφανιστούν όλα τα νέα μεταγραφικά της ομάδας. Ο Αμέρ Μπουαζά έρχεται οικογενειακώς το βράδυ της Τετάρτης για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, ενώ το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης θα έρθουν και οι Σάνι Καϊτά και Μονσέφ Ζερκά.

Οι τρεις παίκτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους κυανόλευκους και θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους με την έλευση στη Θεσσαλονίκη. Είναι πιθανό με αυτές τις τέσσερις κινήσεις να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές της ομάδας, εκτός και αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα και φθηνή περίπτωση (πχ Γκαλίτσιος).

Παράλληλα πρέπει να προχωρήσουν και οι συζητήσεις με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, ώστε να μην δημιουργηθεί άνοιγμα στον φετινό προϋπολογισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τον Ηρακλή σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, αφού ενόψει της νέας αδειοδότησης, θα πρέπει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με τους πρώην ποδοσφαιριστές. Και για να συμβεί αυτό απαιτείται ένα πολύ μεγάλο ποσό, που ίσως ξεπεράσει και το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top