Νταήδες με κοντά παντελόνια

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται οι διαιτητές και οι βοηθοί τους για τα παιχνίδια της Σούπερ λίγκας. Αυτό βέβαια που …

Ροπαλιές

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται οι διαιτητές και οι βοηθοί τους για τα παιχνίδια της Σούπερ λίγκας. Αυτό βέβαια που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν είναι ότι μέσα στα υπόλοιπα… προσόντα τους (γνωριμίες, υψηλές προστασίες, φιλίες στις ηγεσίες των ποδοσφαιρικών ενώσεων) πρέπει να διαθέτουν και το μεγάλο… προσόν να είναι θρασείς και να παριστάνουν τους νταήδες (όπου φυσικά τους παίρνει).

Κλασσική περίπτωση νταή με κοντό παντελονάκι ο Αρετόπουλος. Κάθε φορά που παίχτης του Ηρακλή τολμούσε να αμφισβητήσει απόφαση του δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Με τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου σε ανάλογες περιπτώσεις ήταν κάτι ανάμεσα σε .. κότα και. αρνάκι. Οι αντιδράσεις του ήταν εντελώς διαφορετικές. Οι κυανόλευκοι τα παράπονα τους τα πλήρωσαν με κίτρινες κάρτες, οι Περιστεριώτες με ένα.. στραβό κοίταγμα. Έτσι όπως πρέπει να αντιδρούν οι .. νταήδες ειδικά όταν φορούν κοντά παντελόνια.

Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο είδος νταήδων. Πάλι με κοντά παντελόνια και με ένα.. μαρκούτσι στο χέρι (σημαιάκι το λένε) που το σηκώνουν όποτε τους γουστάρει (είχε Άγιο ο Ακρίβος που καμιά από τις φάσεις που «άφησε» δεν κατέληξε σε γκολ για το Περιστέρι γιατί διαφορετικά μπορεί να ήμασταν ακόμα στο Καυτανζόγλειο).

Το παζλ με εκπροσώπους της περίεργης συνομοταξίας των «γκρίζων» ολοκληρώνεται με το καινούργιο «φρούτο». Τους τηλεκριτικούς. Δεν ξέρω πού πάνε και τους βρίσκουν οι συντελεστές των διάφορων εκπομπών (αν και για κάποιους ισχύει το «όμοιος στον όμοιο») αλλά λίγη ώρα μετά το παιχνίδι της Κυριακής άκουσα κάποιον Ακρίδα να λέει ότι παρακολουθούσε ταυτόχρονα τρία παιχνίδια. Ωστόσο πρόλαβε και είδε ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο. Με τέτοιες ικανότητες πώς δεν τον αξιοποιεί η ΦΙΦΑ;


Σχετικά Άρθρα

Back to Top