Θα δώσει εισιτήρια η ΑΕΛ;

Αύριο, Τρίτη 11/01, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του A.E.L. F.C. Arena, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας και τάξης της αναμέτρησης της 18ης …

Ηρακλής

Αύριο, Τρίτη 11/01, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του A.E.L. F.C. Arena, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας και τάξης της αναμέτρησης της 18ης Αγωνιστικής της Super League, Λάρισα – Ηρακλής, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/01, στις 15:00. Στη σύσκεψη τη “γαλάζια” ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος επιχειρησιακού τομέα, Παναγιώτης Μαυρίδης και μέσα από την διαδικασία θα διαπιστωθεί αν η γηπεδούχος ΠΑΕ θα τηρήσει την έγγραφη συμφωνία ανταποδοτικότητας στο θέμα των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.


Ζήτησε εισιτήρια από την Καβάλα 


Η ΠΑΕ Ηρακλής, με έγγραφό της, ζήτησε σήμερα (10/01) από την ΠΑΕ Καβάλα εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας, αναφορικά με τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (23/01, 15:00, Στάδιο ‘Ανθή Καραγιάννη). Αναμένεται η απάντηση της γηπεδούχου πλευράς της συγκεκριμένης αναμέτρησης.   


 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top