Αποχαιρετιστήρια δήλωση Φώτη Θέου

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος, προέβη στην παρακάτω δήλωση αποχωρώντας από την ΚΑΕ: “Αποχωρώντας από τη διοίκηση του «κυανόλευκου» μπάσκετ, επιθυμώ να …

Ηρακλής

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος, προέβη στην παρακάτω δήλωση αποχωρώντας από την ΚΑΕ: “Αποχωρώντας από τη διοίκηση του «κυανόλευκου» μπάσκετ, επιθυμώ να ευχαριστήσω από βάθους ψυχής όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες Ηρακλειδείς, με τους οποίους καταβάλαμε αυτήν την τεράστια προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, καθώς και τους οργανωμένους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ μας, αλλά και τον μη οργανωμένο κόσμο του Συλλόγου για την πολύτιμη συμπαράστασή του.
Εύχομαι στο νέο διοικητικό σχήμα το καλύτερο προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ μας και πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα τα καταφέρουν, για μια ακόμη φορά. Τους αξίζει συμπαράσταση από όλον τον κόσμο, καθώς οι στιγμές, που βιώνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες, όχι μόνο για το Τμήμα μπάσκετ, αλλά για όλα τα Τμήματα του Συλλόγου μας και μόνο με καθολική συμπαράσταση και επαγρύπνηση θα μπορέσουμε να τις ξεπεράσουμε με επιτυχία.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο κόσμος του και θα είναι δυνατός όσο θα τον έχει δίπλα του. Καλή επιτυχία στα παιδιά της νέας Διοίκησης. Φώτης Θέος”

Σχετικά Άρθρα

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Ίμπανκς προς την Ελλάδα (pics)

Μπάσκετ

Back to Top