Πυρ και μανία με Αρετόπουλο και Ακρίβο

Σε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, κατάφεραν να τα κάνουν μούσκεμα. Αρετόπουλος και Ακρίβος υπέπεσαν σε σωρεία λαθών προκαλώντας την έκρηξη παικτών και οπαδών του Ηρακλή. …

Ηρακλής

Σε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, κατάφεραν να τα κάνουν μούσκεμα. Αρετόπουλος και Ακρίβος υπέπεσαν σε σωρεία λαθών προκαλώντας την έκρηξη παικτών και οπαδών του Ηρακλή.

Ο Βικτοράς Γιάκομπ έφαγε το… ξύλο της αρκούδας από τον Μπαζίνσκι και τον Ολιβέιρα, αλλά οι δύο στόπερ του Ατρόμητου έβγαλαν το παιχνίδι χωρίς κάρτα (!!!!) σε αντίθεση με τον Ρουμάνο φορ, αλλά και τα δύο στόπερ του Ηρακλή. Ειδικά η αγκωνιά του Μπαζίνσκι στο δεύτερο ημίχρονο είναι τουλάχιστον για κίτρινη.

Πάμε τώρα στον Ακρίβο, στον πρώτο βοηθό, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις άφησε τους παίκτες του Ατρόμητου να ολοκληρώσουν τις επιθέσεις, αν και ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ οι Σφακιανάκης και Ελευθερόπουλος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του Ατρόμητου “ανακάλυψαν” ότι υπάρχει φάση πέναλτι πάνω στον Τάτο, το οποίο δεν καταλογίστηκε. Για τη συγκεκριμένη φάση πάντως δεν μίλησε ούτε ο Δώνης, ούτε οι παίκτες του Ατρόμητου, ούτε φυσικά διαμαρτυρήθηκε ο Τάτος στην εξέλιξη του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top