“Οι ξένοι να σέβονται το ψωμί που τρώνε”

Για άσεμνη χειρονομία ξένου παίκτη του Ηρακλή προς τον πάγκο του Ατρόμητου, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου. “Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη …

Διάφορα

Για άσεμνη χειρονομία ξένου παίκτη του Ηρακλή προς τον πάγκο του Ατρόμητου, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου.

“Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν ποδοσφαιριστή, όμως οι ξένοι -και δεν μιλώ μόνο γι’ αυτούς που αγωνίζονται στον Ηρακλή, θα πρέπει να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα. Έγινε μια χειρονομία από παίκτη που δεν προκλήθηκε από κανέναν, γι΄ αυτό και το συζήτησα με τον Μαρίνο”, τόνισε ο προπονητής του Ατρομήτου, ο οποίος στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έφτασε μέχρι τον πάγκο του Ηρακλή.

“Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα πολύ κακό ματς και παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής προηγήθηκε στις καθυστερήσεις το γκολ ήρθε δίκαια. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας μου, άλλαξε εντελώς, αλλά και πάλι ήταν αναποτελεσματική. Έτσι, όταν δεν βάζεις την μπάλα στα δίχτυα, μοιραία χάνεις και το παιχνίδι”.

Ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε και για τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν και απάντησε με σιγουριά: “Εμάς αυτό το θέμα δεν μας απασχολεί, επειδή στο τέλος θα τερματίσουμε ψηλά”.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top