Μαχόπ: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ» (video)

Από τις κερκίδες του Καυτανζογλείου παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, το νέο απόκτημα του Ηρακλή, Ενγουάτ Μαχόπ. Σε δηλώσεις του στη BLUEARENA, τόνισε πως …

Ηρακλής

Από τις κερκίδες του Καυτανζογλείου παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, το νέο απόκτημα του Ηρακλή, Ενγουάτ Μαχόπ. Σε δηλώσεις του στη BLUEARENA, τόνισε πως είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί για τους κυανόλευκους.

“Από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γνωρίζω πολλά, από όσα είδα ως τώρα, το επίπεδο φαίνεται να είναι καλό. Οι άνθρωποι εδώ μου φέρονται καλά. Στον σημερινό αγώνα ο Ηρακλής είναι καλύτερος από τον Ατρόμητο, δίκαια κερδίζει και ελπίζω να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ως το τέλος” (οι δηλώσεις έγιναν στο ημίχρονο).

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον στον αγωνιστικό χώρο, τόνισε: “Δεν μπορώ να πω πολλά όσο είμαι έξω από το γήπεδο, θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο”.

Στο ερώτημα αν νιώθει τον εαυτό του έτοιμο να αγωνιστεί με την φανέλα του Ηρακλή δήλωσε: “Είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ”.

Σχετικά με το ποια είναι ακριβώς η θέση του μέσα στο γήπεδο ο Καμερουνέζος είπε: “Είμαι επιθετικογενής παίκτης, παίζω παντού στην επίθεση και θέλω να είμαι συνεχώς σε κίνηση“.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΧΟΠ


Σχετικά Άρθρα

Back to Top