“Αν έρθει η κάρτα, στην αποστολή ο Μαχόπ” (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το σημαντικό τρίποντο που πήρε η ομάδα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια. “Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το σημαντικό τρίποντο που πήρε η ομάδα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

“Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη και αγχωτική. Ξέραμε πολύ καλά πριν το παιχνίδι πόσο σημαντικό θα ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μας έβγαλε θέληση στο παιχνίδι, αλλά και άγχος όσο πλησιάζαμε στο τέλος. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Πιέσαμε ψηλά για να ανακόψουμε την ανάπτυξη του Ατρόμητου. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε πιο σύντομα το γκολ. Το γκολ ήρθε σε ένα σημαντικό σημείο. Από εκεί και πέρα, και με τα προβλήματα που έχουμε, προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα το παιχνίδι. Ηταν εύλογο να πιέσει ο Ατρόμητος. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη. Ο αντίπαλος, σε αυτή τη διαδικασία παιχνιδιών, Τετάρτη-Κυριακή, είχε μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης κι αυτό είναι σημαντικό.

Για το παιχνίδι στην Κέρκυρα: “Το παιχνίδι Κυπέλλου είναι επίσης πολύ σημαντικό για μας. Δεν μπορούμε να μένουμε στα παιχνίδια που φεύγουν. Αμέσως πρέπει να κοιτάμε το επόμενο. Να ξεκουραστοούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι στην Κέκρυρα”.

Για τους στόχους στο πρωτάθλημα: “Με αυτή τη νίκη είμαστε πιο χαλαροί και κοιτάμε για πιο ψηλά”.

Για τις μεταγραφές: “Εύχομαι να ολοκληρωθούν σύντομα. Να δηλώσουμε τους παίκτες, να έρθουν οι κάρτες τους. Στα παιχνίδια που ακολουθούν θέλουμε τους νέους παίκτες. Είναι σημαντικός αυτός ο μήνας, για να δώσουμε και ανάσες. Για τον Μαχόπ περιμένουμκε να έρθει η κάρτα. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Αν όλα πάνε καλά και έρθει η κάρτα, θα είιναι στην αποστολή στην Κέρκυρα, τουλάχιστον να βοηθήσει για κάποιο διάστημα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ


Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top