Αγώνας συμπερασμάτων για Καλαφατάκη

Από τη στιγμή που η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη είχε ξεφύγει από τον έλεγχο, ο Γιώργος Καλαφατάκης είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τους παίκτες του …

Ηρακλής

Από τη στιγμή που η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη είχε ξεφύγει από τον έλεγχο, ο Γιώργος Καλαφατάκης είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τους παίκτες του και να δει πράγματα.
Από τη στιγμή που την Τετάρτη ακολουθεί ο αγώνας επιβίωσης με τον Ίκαρο Καλλιθέας και με δεδομένο πως ο έμπειρος προπονητής είχε προπονήσει τους παίκτες του μόλις μια φορά, μπόρεσε να δοκιμάσει πρόσωπα, αλλά και ορισμένα συστήματα. Πολλές αλλαγές άλλωστε δεν μπορούν να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη.
Αυτό που απαιτείται είναι συσπείρωση όλων των δυνάμεων για τον αγώνα που ακολουθεί…

Είδε και θετικά

Το τελικό αποτέλεσμα δεν κολακεύει τον Ηρακλή, ωστόσο υπήρχαν και ορισμένα θετικά σημεία με τον Καλαφατάκη να στέκεται στην απόδοση ορισμένων των παικτών. Είδε δηλαδή το Μπόουλντιν να ανταποκρίνεται είτε ως πλέι μέικερ είτε ως σούτινγκ γκαρντ, τον Σάββα Ηλιάδη να έχει ενεργό ρόλο στην επίθεση, αλλά και τον Ερμίν Τζάζβιν να δίνει ό,τι μπορεί σε άμυνα και επίθεση.
Όσο για τα αρνητικά… Οι 94 πόντοι είναι πάρα πολλοί, επομένως είναι ένα κομμάτι όπου απαιτείται βελτίωση. Και ο Γιώργος Καλαφατάκης εντόπισε αδυναμίες κάτω από το καλάθι. Παράλληλα, του έκανε μεγάλη εντύπωση τα πολλά χαμένα σουτ κάτω από το καλάθι, ένα γεγονός βέβαια που παρουσιάζεται από την αρχή της χρονιάς. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ιδίως σε αγώνες που κρίνονται στο φινάλε.

Σχετικά Άρθρα

Χάτσερ: “Ηρακλής σημαίνει τεράστια ιστορία και φανατικός κόσμος!”

Μπάσκετ

Back to Top