Δώνης: “Δύσκολο παιχνίδι”

Το εγκώμιο του Ηρακλή «έπλεξε» ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή …

Ηρακλής

Το εγκώμιο του Ηρακλή «έπλεξε» ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους νεοαποκτηθέντες, Σαρλ Ιτάνζ και Φίλιππο Δάρλα.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του προπονητή των Περιστεριωτών.

Την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό, συγκροτούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Καραλής, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top