Το νέο σχήμα στην ΚΑΕ

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ηρακλής και αναδείχθηκε το νέο πενταμελές σχήμα που θα ηγηθεί του τμήματος. Στο νέο ΔΣ θα βρίσκονται …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ηρακλής και αναδείχθηκε το νέο πενταμελές σχήμα που θα ηγηθεί του τμήματος. Στο νέο ΔΣ θα βρίσκονται οι Φώτης Θέος, Μάκης Σαρλής, Σταύρος Ποιμενίδης, Γιάννης Κουζούνης και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη είναι ο Βίκτωρ Αρτοποιός.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιάννης Γούτας και Νίκος Δουβής. Αυτή την ώρα συνεδριάζει το νέο ΔΣ όπου αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει: “Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Κατόπιν ψηφοφορίας, και σε ενωτικό κλίμα, οι σύμβουλοι του δ.σ. είναι οι κ.κ.: Σαρλής Μόσχος (έλαβε 4122 ψήφους που αντιστοιχούν σε μετοχές), Ποιμενίδης Σταύρος (4120), Θέος Φώτης (2873), Κουζούνης Ιωάννης (2816). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Γκούτας Ιωάννης (2574), Δουβής Νίκος (2224). Εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου ορίστηκε ο κ.Βίκτωρ Αρτοποιός, ενώ ψηφίστηκαν και οι κ.κ.Σιαμήτρας Δημήτρης (1889), Χαρνταμπίλας Νίκος (1886), ενώ υπήρξαν και δύο “λευκά” ψηφοδέλτια.

Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα και θα αποφασιστεί η συγκρότηση του σε “σώμα” και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων του κάθε μέλους”.

Η μεγάλη έκπληξη και ο Καλαφατάκης

Η κοινή συνύπαρξη των Φώτη Θέου και Μάκη Σαρλή ήταν η απρόσμενη εξέλιξη στη γενική συνέλευση των μετόχων, αφού οι δύο άνδρες δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, ο εμπλουτισμός του σχήματος με νέα πρόσωπα της κυανόλευκης οικογένειας, ήταν το κύριο ζητούμενο από την πλευρά του Ερασιτέχνη, το οποίο και επετεύχθη. Το νέο σχήμα άρχισε ήδη να ασχολείται με το θέμα του προπονητή εκεί όπου μεγάλο φαβορί είναι πλέον ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top