ΣΧΟΛΙΟ: Στο χορτάρι κρίνονται άπαντες

“Βόμβα μεγατόνων”, “Μπαμ με τον ‘ταδε’”, “Μεγάλη μεταγραφή ο ‘δείνα””, “Θα κάνει τη διαφορά” κτλ. Συνηθισμένοι τίτλοι εφημερίδων και ιστοσελίδων, κάθε καλοκαίρι και χειμώνα. Είναι …

“Βόμβα μεγατόνων”, “Μπαμ με τον ‘ταδε'”, “Μεγάλη μεταγραφή ο ‘δείνα””, “Θα κάνει τη διαφορά” κτλ. Συνηθισμένοι τίτλοι εφημερίδων και ιστοσελίδων, κάθε καλοκαίρι και χειμώνα. Είναι μετρημένοι στα δάκτυλα οι παίκτες που αποκτήθηκαν από οποιαδήποτε ομάδα, ακόμη και ερασιτεχνικής κατηγορίας, που δεν τους συνόδευαν διθυραμβικές κριτικές.

Όπως θα έχετε διαπιστώσει, στη BLUEARENA αποφεύγουμε ανάλογους χαρακτηρισμούς για ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν γνωρίζουμε. Γιατί θα ήμασταν το λιγότερο ψεύτες απέναντί σας, αν ας λέγαμε ότι μπορούμε να εκφέρουμε τεκμηριωμένη άποψη για τους παίκτες που έφερε το καλοκαίρι ή θα φέρει τον Γενάρη ο Ηρακλής.

Με εξαίρεση όσους αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, τους υπόλοιπους (όχι όλους πάντως) απλά γνωρίζαμε την ύπαρξή τους. Ακόμη και αν έτυχε να τους δούμε αγωνιζόμενους σε 1-2 παιχνίδια, είναι επικίνδυνο να εκφέρουμε σαφή άποψη για τις ικανότητές τους. 

Οπότε όλες οι πληροφορίες βασίζονται στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, στην άποψη που έχουν γι’ αυτούς πρώην συμπαίκτες και προπονητές τους, καθώς και σε δημοσιεύματα του Τύπου της πατρίδας τους. Σωστή αξιολόγηση με τους τρόπους που προαναφέρθηκαν, δεν μπορεί να γίνει.

Γι’ αυτό το λόγο, δεν θα διαβάσετε στην BLUEARENA για “βόμβες” και για “μεταγραφικά μπαμ”. Ευχή όλων είναι σε λίγους μήνες, οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να μας αναγκάσουν με την απόδοσή τους, να τους χαρακτηρίσουμε -έστω και ετεροχρονισμένα- “μεταγραφικές βόμβες του Ιανουαρίου”.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top