Ο Χαραλαμπίδης (ωχ!) στην Κέρκυρα

Ο Καβαλιώτης, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, ορίστηκε από την ΕΠΟ στον καθοριστικό επαναληπτικό Κυπέλλου στην Κέρκυρα. Διαιτητής, ο οποίος, εν γένει, «δεν πάει» στον Ηρακλή και τον …

Ηρακλής

Ο Καβαλιώτης, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, ορίστηκε από την ΕΠΟ στον καθοριστικό επαναληπτικό Κυπέλλου στην Κέρκυρα. Διαιτητής, ο οποίος, εν γένει, «δεν πάει» στον Ηρακλή και τον έχει αδικήσει κατά το παρελθόν, ιδίως σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Φέτος διαιτήτευσε στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο.


Την περασμένη περίοδο ο Χαραλαμπίδης έκανε πολλά παιχνίδια του Ηρακλή ως τέταρτος, αλλά διαιτήτευσε μόνον στο ατυχούς έκβασης αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (ήττα με 2-1). Κατά το παρελθόν έχει ατυχείς διαιτησίες εις βάρος του «Γηραιού» (χαρακτηριστική στιγμή τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Κωνσταντίνου στις Σέρρες και η απολύτως άδικη αποβολή του Φλάβιο Ντίας στο αλήστου μνήμης «διπλό» με 10 παίκτες στη Βέροια).


Θεωρείται μειλίχιος διαιτητής και μάλλον μετριοπαθής, γενικότερα δεν «πηγαίνει» στους «κυανόλευκους». Μόνιμος κάτοικος Καβάλας, ελεύθερος επαγγελματίας, 39 ετών (γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1972), υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Καβάλα, είναι στην διαιτησία από το 1991 και στην μεγάλη κατηγορία από το 2007.


Αναλυτικά, οι διαιτητές του Κέρκυρα – Ηρακλής είναι:


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ (ΚΑΒΑΛΑΣ)

Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΓΡΕΒΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ ΝΑΟΥΜ (ΣΕΡΡΩΝ).


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top