Ανακοινώθηκε ο Ρόμπλες, το Σάββατο οι Μαχόπ και Ζερκά (video)

Άλλη ανακοίνωση περιμέναμε, άλλη τελικά προέκυψε. Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χαβιέ Σεμπαστιάν Ρόμπλες για τους επόμενους 18 μήνες. Ο Αργεντινός μέσος …

Ηρακλής

Άλλη ανακοίνωση περιμέναμε, άλλη τελικά προέκυψε. Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χαβιέ Σεμπαστιάν Ρόμπλες για τους επόμενους 18 μήνες. Ο Αργεντινός μέσος έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις και πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον 26χρονο Αργεντινό μέσο, Javier Sebastian Robles, με τη συμφωνία να έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2012”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Ενγκουάτ Μαχόπ και Μονσέφ Ζερκά, η ανακοίνωση παίρνει παράταση μέχρι αύριο, για διαφορετικούς λόγους. Με τον Μαχόπ ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις, αλλά απομένει να σταλεί το χαρτί της ελευθέρας του από την Σάλτσμπουργκ, ενώ με τον Ζερκά θα πρέπει να τακτοποιηθούν ορισμένες λεπτομέρειες στους όρους του συμβολαίου.

Οι δύο παίκτες θα βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του Καυτανζογλείου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ την Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Αμέρ Μπουαζά…

http://www.youtube.com/watch?v=gx4IhbNRcG0

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top