Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης προχώρησε στο καθιερωμένο σχόλιό του στην BLUEARENA, όσον αφορά στην πρόσφατη αγωνιστική υποχρέωση του Ηρακλή, που δεν ήταν άλλη από τον αγώνα …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης προχώρησε στο καθιερωμένο σχόλιό του στην BLUEARENA, όσον αφορά στην πρόσφατη αγωνιστική υποχρέωση του Ηρακλή, που δεν ήταν άλλη από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:


«Αρχικώς, στην κρίση μου θέλω να βγάλω έξω την όποια συμμετοχή του διαιτητή στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς προσβλέπω στο να περιοριστούμε σε τεχνικά θέματα. Πρώτα τα θετικά. Αν λάβουμε υπ’ όψη μας ότι η ομάδα αγωνιζόταν στο Καραϊσκάκη, τότε οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι δεν άφησε τον αντίπαλο να την απειλήσει, έχοντας και πάλι σωστή ανασταλτική στάση και συμπεριφορά. Το σκορ άνοιξε από συμπτωματική φάση και από ριμπάουντ σε σουτ και απόκρουση του τερματοφύλακα. Το αρνητικό είναι ότι δεν δείξαμε – για μια ακόμη φορά – ποιότητα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Ο προπονητής έκανε αυτό, το οποίο σημειώναμε συνεχώς, από την αρχή του πρωταθλήματος, να παίξει δηλαδή με γρήγορους παίκτες στη γραμμή κρούσης και ιδίως με τον Σίσιτς στην κορυφή. Το έκανε και μάλιστα ντουμπλάρισε τον Σίσιτς με τον – επίσης γρήγορο – Σολτάνι, όμως χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας και κάθετες μπαλιές, για εκμετάλλευση των κενών διαδρόμων, οι γρήγοροι μπροστά δεν μπορούν να προσφέρουν.


Παράλληλα, δεν είχαμε την ποιότητα να κτυπήσουμε από τα άκρα, να πλαγιοκοπήσουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Ολυμπιακό. Βλέπουμε ότι οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις αφορούν σε παίκτες, που αγωνίζονται στο δεξιό και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και πρόκειται για κινήσεις απαραίτητες. Μακάρι να δώσουν τη βοήθεια, που χρειάζεται η ομάδα στη συνέχεια. Τις ειλικρινείς ευχές μου για υγιές και ευτυχές 2011 σε όλους τους Ηρακλειδείς και σε όλο τον κόσμο, αλλά και πολλές ευχές για επιτυχίες στον Ηρακλή», κατέληξε, κλείνοντας το σχόλιό του ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top