Παραιτήθηκε ο Ντάρκο Ρούσο

Παρελθόν αποτελεί από τον Ηρακλή ο Ντάρκο Ρούσο. Ο Σέρβος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του και οι κυανόλευκοι αναγκάζονται να αναζητήσουν νέο τεχνικό. Μόλις ενάμιση μήνα …

Ηρακλής

Παρελθόν αποτελεί από τον Ηρακλή ο Ντάρκο Ρούσο. Ο Σέρβος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του και οι κυανόλευκοι αναγκάζονται να αναζητήσουν νέο τεχνικό.

Μόλις ενάμιση μήνα κάθισε στον πάγκο του Ηρακλή ο Ντάρκο Ρούσο. Η νέα αποτυχία των κυανόλευκων στον αγώνα με την ΑΕΚ έφερε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Ο Σέρβος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση ήταν εμφανώς σαστισμένος και έντονα προβληματισμένος για το μέλλον της ομάδας αλλά και του ιδίου στο σύλλογο. Έτσι, σήμερα το πρωί έπειτα από και από συζήτηση με τους ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισε να παραιτηθεί.

Με τον Ηρακλή να έχει πάρει την κατηφόρα με επτά συνεχόμενες ήττες, η διοίκηση καλείται να βρει τον επόμενο τεχνικό. Το ρίσκο με την πρόσληψη του Ρούσο στο πόστο αυτό, δεν απέδωσε καρπούς και η επιλογή Έλληνα προπονητή μοιάζει ως μονόδρομος. Ήδη, έχουν γίνει τα πρώτα τηλεφωνήματα, ενώ ο χρόνος πιέζει αφού την Κυριακή υπάρχει ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top