Απόφαση που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Σε μία απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, προχώρησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο …

Ηρακλής

Σε μία απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, προχώρησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα παραχωρεί εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς, με αφορμή τα όσα -υποστηρίζει ότι- συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του Καυτανζογλείου φιλοξενήθηκαν οπαδοί του Πανσερραϊκού και υπάρχει έγγραφο με την υπογραφή της Σερραϊκής ΠΑΕ για παρουσία φίλων του αγώνα στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους και νιώθει ντροπιασμένη προς τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σερρών στον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όπου οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έκαναν «κατάληψη» στις θέσεις διαρκείας των Σερραίων φιλάθλων με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ιδιωτική ασφάλεια, οι οποίες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν όπως έπρεπε και απλά έβλεπαν παθητικά τα όσα συνέβησαν.

Μάλιστα προς αποφυγήν άλλων τέτοιων συμβάντων, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της να μην παραχωρεί από δω και στο εξής εισιτήρια σε καμία ομάδα, αφού δεν μπορούν να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι νόμοι, σύμφωνα με αυτά που ζήσαμε στο χθεσινό αγώνα. Η απόφαση αυτή τίθεται σε ισχύ από τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ όπου και επίσημα ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζήτησε την επιστροφή των εξακοσίων εισιτηρίων που είχαν δοθεί».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top