Ρούσο: “Φοβόμαστε να κερδίσουμε”

Απόλυτα δυσαρεστημένος από την εξέλιξη του αγώνα αλλά και όχι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Ντάρκο Ρούσο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σέρβος προπονητής …

Ηρακλής

Απόλυτα δυσαρεστημένος από την εξέλιξη του αγώνα αλλά και όχι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Ντάρκο Ρούσο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σέρβος προπονητής είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Καταλαβαίνω τα προβλήματά τους. Παίξανε πολύ έξυπνα με έναν πλέι μέικερ 38 ετών και ήταν δάσκαλος στους δικούς μας πλέι μέικερ και έδειξε πως πρέπει να παίζεται το μπάσκετ. Είχαν υπομονή, έβρισκαν την καλύτερη λύση. Ακόμη και όταν ήμασταν πάνω και είχαμε αιφνιδιασμούς κάναμε πάσα σε αντίπαλο. Προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση αλλά τώρα δε θα αλλάξω και πολλά. Αυτό είναι και το λάθος μου. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα δούμε. Αν ρωτάτε τι θα κάνουμε τώρα, δεν ξέρω. Τώρα είμαι απογοητευμένος. Ήμουν σίγουρος πως θα κερδίσουμε, αλλά δεν ξέραμε πως θα το κάνουμε, φοβόμασταν να κερδίσουμε. Όταν ήμασταν κάτω στο σκορ παίζαμε καλά. Όταν προηγούμασταν δεν ξέραμε πώς να πάρουμε το ματς. Χάσαμε 11 βολές και πάλι”.

Αναφέρθηκε στους λόγους της μη απόκτησης ξένου πλέι μέικερ: «Από την πρώτη μέρα ψάχνω πλέι μέικερ, αλλά δεν βρίσκουμε. Έστω έναν που να βοηθήσει, όχι κάποιον πολύ καλό. Και φυσικά θέλω να βλέπω καλύτερους παίκτες».

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας, αλλά είπε: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ηρακλή είχαμε πολλά προβλήματα. Κάναμε προπονήσεις με επτά ή οκτώ παίκτες. Έτσι δε γίνεται να προχωρήσουμε και να δουλέψουμε σωστά. Στις προπονήσεις οι παίκτες βάζουν τις βολές, αλλά στον αγώνα όχι».,

Πέταξε ευθείες βολές και για τον Τερέλ Έβερετ, λέγοντας: «Ο Έβερετ δεν ήταν καλός άνθρωπος. Μπορείτε να δείτε το σπίτι του. Να το βγάλετε φωτογραφία και να το στείλετε στις ΗΠΑ και θα έπρεπε να ντρέπεται και αυτός και ο ατζέντης του, ο Έλληνας και ο Αμερικάνος. Αλλά τα ίδια έκανε στα αποδυτήρια, αλλά και στον αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top