Πρώτο “όχι” του Ηρακλή για Απόστολο Βέλλιο

Τελικά, δεν είναι και τόσο βέβαιη η παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου στον Ολυμπιακό. Η συνάντηση του Γιάννη Τάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε, ωστόσο προέκυψε …

Ηρακλής

Τελικά, δεν είναι και τόσο βέβαιη η παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου στον Ολυμπιακό. Η συνάντηση του Γιάννη Τάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε, ωστόσο προέκυψε διαφωνία.

Τα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός για τον Έλληνα επιθετικό, δεν κρίνονται ικανοποιητικά και γι’ αυτό τον λόγο δεν προέκυψε συμφωνία των δύο προέδρων. Παράλληλα, δεν μπορούσε να συζητηθεί θέμα παραχώρησης του Γιώργου Γκαλίτσιου, αφού ακόμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποφάσισε αν θέλει τον παίκτη στην ομάδα του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ- ο Γκαλίτσιος θα αγωνιστεί σήμερα βασικός κόντρα στον Ηρακλή. Εφόσον όμως αποκτηθεί από τώρα ο Γιάννης Μανιάτης, τότε είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να ανάψει το πράσινο φως στον δανεισμό του Γκαλίτσιο σε άλλη ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βέλλιου, τα πάντα είναι ανοιχτά. Από το να επσιτρέψει ο Ολυμπιακός με νέα βελτιωμένη πρόταση, μέχρι να μπει στο κόλπο κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Και φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να τεθεί και πάλι θέμα Φούλαμ.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top