Νίκη και μόνο νίκη με ΑΕΚ (5/1-17:00)

Η ώρα για τον «τελικό» με την ΑΕΚ έφτασε. Αυτό είναι το παιχνίδι για το οποίο εδώ και τόσο καιρό μιλούν προπονητές και παίκτες. Ο …

Ηρακλής

Η ώρα για τον «τελικό» με την ΑΕΚ έφτασε. Αυτό είναι το παιχνίδι για το οποίο εδώ και τόσο καιρό μιλούν προπονητές και παίκτες. Ο Ηρακλής φιλοξενεί την αθηναϊκή ομάδα στο Ιβανώφειο που πρέπει να είναι κατάμεστο.

Η πρώτη υποχρέωση για τη νέα σεζόν φέρνει τους κυανόλευκους αντιμέτωπους με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με αυτόν. Ο Ηρακλής μετρά έξι συνεχόμενες ήττες και σχεδόν δύο μήνες χωρίς επιτυχία. Στις 6/11 είχε κερδίσει τον Ηλυσιακό στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο και τώρα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Ντάρκο Ρούσο θα έχει στη διάθεσή του τους Εϊτουταβίτσιους, Ηλιάδη και πιθανότατα τον Κοπρίβιτσα και η παρουσία όλων αυτών κρίνεται επιτακτική στην περιφέρει όπου είχε εντοπιστεί το πρόβλημα.

Ωστόσο, τόσο ο Σέρβος όσο και παίκτες του περιμένουν την ενίσχυση του κόσμου που πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στο Ιβανώφειο. Η ιστορική έδρα θα πρέπει να γίνει και πάλι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top